​Med eliquid fyller du din vapor. Eliquid är en vejpvätska och den erbjuds i många olika, intressanta smaker. Genom ecigg är det helt enkelt trevligt att byta livsstil. Eliquid, som även går under benämningen ejuice, erbjuds i smaker som mango, jordgubbe, citron och många andra och du hittar alltid en smak som passar just dig. Den här typen av rökning med eliquid gör sluta röka processen njutbar. Ejuicen finns i olika nikotinstyrkor och den lägsta styrkan är 0. 

Anledningen till att man erbjuder en ecigg utan nikotin är att rökningen till stor del handlar om att bryta mönster. Trappar du ner ditt nikotinbehov stegvis så slipper du nikotinbegäret under den tid som du bryter ditt psykologiska vanemönster. Att preparera sin ecigg med 0% nikotin är alltså ett sätt att ta itu med de psykiska mekanismerna som byggts upp under din tid som rökare- Att bryta mönster är en viktig del av att sluta röka.

Eliquid som en hjälp mot en dålig vana

Att sluta röka har långt mer med psyket att göra än man kanske kan tro. Kanske har du märkt att du röker på rutin fast du inte är röksugen? Det går liksom av bara farten för att det ska vara så. Att gå över till ecigg med eliquid innebär att du som rökare slipper ditt nikotinbegär under tiden som du bryter de psykologiska mönster du byggt upp under din tid som rökare. 

Sluta-röka processen

En del av sluta-röka processen innebär att du ska bryta mönster. Att ta en kopp kaffe på morgonen brukar till exempel vara förenat med att röka dagens första cigarett. Med ecigg får du ditt nikotinbegär stillat så att du kan fokusera på att bryta dessa vanemönster som du under tiden som rökare har byggt upp. 

Cigotekets mission är att hjälpa rökaren att bli rökfri. Till din hjälp har du ett stort utbud av eliquids som gör sluta-röka processen enklare.