Att använda sig av elcigg är ett bra sätt att bryta dåliga mönster och uppnå en sundare livsstil. I vanliga cigaretter finns det tusentals olika gifter och alla dessa slipper man när man går över till elcigg. Det finns många anledningar att byta till elcigg 2017, den uppsjö av olika smakalternativ är en av anledningarna. Smakerna går under benämningen eliquid och kallas även ejuice. Det är vätskan man fyller sina vapors med. De finns i massor med olika smaker och det går alltid att hitta en smak man tycker om. Mango, citron, apelsin, jordgubb eller varför inte hålla sig till tobakssmaken man är van vid. Elcigg gör det enkelt att trappa ner i nikotinhalt och så småningom sluta helt med nikotinet. 

Cigotekets ambition är att erbjuda ett enkelt och smidigt sätt att skaffa sig en sundare livsstil. Elcigg går att köpa så väl på internet som hos någon av Cigotekets fysiska butiker.

Elcigg som stöttepelare

Det finns många nikotinersättningar på marknaden varav ecigg är en av de bättre. Varför? Därför att ecigg hjälper rökaren att ta itu med den psykologiska aspekten av rökning. Att röka är en hel procedur och ofta har rökaren lagt sig till med vanor och rutiner med cigaretten i centrum. Ecigaretter låter rökaren i lugn och ro bryta med de rutiner vederbörande vant sig vid ofta under flera år som rökare. 

Att ta en cigarett efter maten, under tiden som man pratar telefon eller som en paus i arbetet. Allt detta är vanemönster som rökaren behöver bryta med. Dessa rutiner har mer med vanan än med nikotinet att göra. Med ecigg får man sitt nikotinbegär stillat och kan istället fokusera på att bryta de mönster man byggt upp som rökare.

Cigoteket finns som fysiska butiker på olika platser landet runt men man kan även enkelt handla sina eciggaretter och eliquids hos vår e-butik online.​​